JE WINKELT BIJ: AANGENAAM

Aangenaam

Kleine Houtstraat 105 | 2011DK | Haarlem

0235317403 | info@aangenaametenendrinken.nl

www.aangenaametenendrinken.nl

Aangenaam heeft als doel om smakelijke gerechten te bereiden met producten die op een verantwoorde manier zijn verkregen. Dit uit zich in producten die op de kaart staan, maar ook in alles er om heen. De koffie draagt naast het EKO keurmerk ook het Max Havelaar keurmerk. Er wordt uitsluitend biologische wijn geschonken, waarvan er drie ook het Max Havelaar keurmerk dragen. Het tapbier is Limburgs Land van Gulpener, het paradepaardje van de verantwoordste brouwerij van Nederland. De vis wordt per seizoen uitgezocht via de viswijzer van het WNF. Alle vleesgerechten worden bereid met biologisch vlees. Natuurlijk zijn de groenten, salade, fruit en zoveel mogelijk andere producten biologisch. Alleen de chocolade is niet biologisch, dat is Fair Trade chocolade van Tony Chocolonely. Bij verantwoord kiezen van voedingswaren houdt het natuurlijk niet op. De aankleding van het restaurant draagt grotendeels het Fair Trade keurmerk.

BLOG

Help jij EerlijkWinkelen verder groeien?

Enkele weken werd de EerlijkWinkelen-app voor de 20.000e keer gedownload! Ook zijn we al even over de grens van 2000 winkels heen, die in meer dan 65 gemeenten mensen een duurzaam alternatief voor hun aankopen bieden. Maar we kunnen inmiddels wel wat extra handen gebruiken om kwaliteit te blijven bieden. 

Er zijn dus steeds meer mensen die de app gebruiken om eerlijke winkels en horeca te vinden in eigen stad of tijdens het bezoek aan een andere stad. Wij zijn er ook trots op dat de EerlijkWinkelen website en app inmiddels meer dan 2000 fysieke winkels en meer dan 500 webwinkels vermeldt! En dat er in de afgelopen maanden in een aantal nieuwe gemeenten hard gewerkt is om nieuwe EerlijkWinkelen routes samen te stellen. Ook zoeken we graag en steeds vaker de samenwerking op met anderen.  

Wie helpt ons verder te groeien?
Vanwege die groeiende belangstelling zijn wij nu hard op zoek naar versterking voor het landelijk coördinatieteam. 

De werkzaamheden zijn heel divers:
•    Mailbox (beantwoorden van vragen)
•    Ondersteuning van (nieuwe) lokale coördinatoren
•    Blogs (of vlogs) creëren en publiceren
•    Samenwerkingspartners: Zoeken naar en uitbouwen van samenwerkingen
•    Website/app: onderhoud en publiceren van nieuwe winkels
•    Nieuwsbrieven: opzetten, samenstellen en versturen van nieuwsbrieven
•    etc.


Er is veel mogelijk en taken worden verdeeld op basis van kennis, ervaring en vooral interesse. Heb je zin in en tijd voor geweldig leuk (onbetaalbaar) werk? Wil je EerlijkWinkelen helpen nog groter te worden? We horen graag van je! 

Mail ons via info@eerlijkwinkelen.nl

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 1700 winkels in meer dan 60 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app,en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.