JE WINKELT BIJ: CRUDO EETCAFé

Crudo Eetcafé

Burchtstraat 126 | 6511RK | Nijmegen

0613460807 | info@crudo.nl

www.crudo.nl

Crudo eetcafé maakt van uitsluitend verse, biologische producten de lekkerste slow juices en andere lekkernijen. De groente- en fruitsmoothies en andere gerechten zijn niet alleen rauw en veganistisch, maar ook glutenvrij, lactosevrij en suikervrij. Voor ieder wat wils! Kom langs voor een gezellig kopje koffie, een heerlijke lunch of neem je laptop mee en maak gebruik van het open Wi-Fi-netwerk.

Voor een snelle, gezonde oppepper kun je terecht in de Take Away. Hier kan je zelf salades scheppen in je eigen meegebrachte verpakking, of juices en smoothies in je je eigen beker of glas schenken - om mee te nemen dus. Geniet van heerlijk verse producten die je een energieboost geven voor de rest van je dag!


BLOG

Nieuws EerlijkWinkelen en SIDD 7

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 2000 winkels in meer dan 65 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.