JE WINKELT BIJ: BASTA

Basta

Begijnenstraat 34 | 6511WP | Nijmegen

0243241618 | info@bastanijmegen.nl

www.bastanijmegen.nl

Basta is een ideële kringloopwinkel. Je kan er rondsnuffelen tussen gebruikte spullen die zin hebben in een tweede leven.

Ben je op zoek naar een nieuwe tweedehandse broodrooster? Of eerder naar een goed boek? Boeken, keukengereedschap, kleding, kleine meubeltjes. Je vindt het er allemaal. De opbrengsten van de spullen gaan naar goede doelen in binnen- en buitenland. Ook voor lunch kun je terecht bij Basta; er is een kleine kaart voor de grote honger. Een kom geurende soep, een smeuïge tosti of een kleurrijk belegd broodje lachen je toe. Alleen een kop koffie met een stukje gebak kan ook. En naast ideële kringloopwinkel en lunchcafé is Basta ook een culturele woonkamer. Tijdens je zoektocht naar tweedehandsspullen kan je zomaar een akoestisch bandje aantreffen tussen de boeken, bloempotten en jurken. Op een doordeweekse avond kan je binnenlopen voor allerhande workshops.


BLOG

Nieuws EerlijkWinkelen en SIDD 7

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 2000 winkels in meer dan 65 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.