JE WINKELT BIJ: MIENDOMUS

MienDomus

Havenpark 3 | 4301JG | Zierikzee

0111411192 | info@miendomus.nl

www.miendomus.nl

MienDomus is een winkel in meubelen, woonaccessoires, verf en biologische kleding, sinds 2010. Biologische kleding van het Engelse merk Braintree en wollen kleding van Inti Knitwear. Beiden zijn merken die biologische grondstoffen gebruiken op een fair trade manier. Daarnaast assortiment meubelen voor meer dan de helft uit gebruikte, authentieke meubelen uit India en collectie woonaccessoires voor een groot deel gemaakt van gerecyclede materialen. Leveranciers worden bevraagd op geen kinderarbeid, eerlijke beloning, schone productie. Hergebruik van alle verpakkingsmaterialen. Geen plastic tassen. CO2 neutraal opereren door natuurcompensatie, middels 1 hectare spekbomen in een natuurherstelproject in Zuid Afrika.


Openingstijden: di. t/m. za. van 10.00 tot 17.00 uur. Tijdens vakanties ook maandag geopend van 13.00 tot 17.00 uur en incidenteel op zondag.

BLOG

Nieuws EerlijkWinkelen en SIDD 7

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 2000 winkels in meer dan 65 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.