JE WINKELT BIJ: CHOCOLATERIE DE CACAOBOOM

Chocolaterie De Cacaoboom

Lagedijk 142b | 1544BL | Zaandijk

0613104895 | info@decacaoboom.nl

decacaoboom.nl

Chocolaterie De Cacaoboom voor eerlijke en heerlijke chocolade & bonbons (Chocolaterie Albert), koffiebonen (SUN coffee), thee (Yogi, Dilmah), noga (Quaranta) huisgemaakte jams (B & B het Zaanse Koopmanshuis), roomboter chocoladekoekjes & fudge (Precious Pascale), Callebaut hagelslag & callets, origine chocolade. De melk is biologisch, de chocolade, koffie & thee fairtrade en/of biologisch. Koffie, thee, cappuccino, espresso, café latte & diverse soorten chocolademelk worden in de winkel geserveerd. Op bestelling is het mogelijk om een huisgemaakte high-tea te gebruiken met max. 8 personen. In het zomerseizoen is er schepijs aanwezig van meester ijs bereider W. Goemans uit Zaandam. Originele chocolade- en handgemaakte bij het assortiment passende cadeaus zijn verkrijgbaar. De sfeervolle, nostalgische inrichting refereert aan de lange historie van de veelzijdige Zaanse chocolade- en cacaohistorie.


Chocolaterie De Cacaoboom is geopend van di. t/m vrij. van 09.00-18.00 uur, op za. van 09.00-17.00 uur. Non profit organisaties en verenigingen krijgen 10% korting ( bij bestedingen boven de € 50,-).

BLOG

Nieuws EerlijkWinkelen en SIDD 7

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 2000 winkels in meer dan 65 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.