JE WINKELT BIJ: DE PUNT LUNCHROOM

De Punt Lunchroom

Scheldestraat 3-5 | 4301VA | Zierikzee

0111410723 | depunt@gors.nl

de-punt.gors.nl/

Kinderboerderij De Punt en Kadoshop - Lunchroom De Punt is een unieke combinatie waar jong en oud zich kan vermaken!
Uiteraard het adres voor een heerlijk kopje verse koffie of fairtrade thee met een lekker gebakje uit eigen keuken, een uitgebreide high tea of een smakelijke lunch. Dat kun je combineren met een bezoekje aan de kinderboerderij en onze kadoshop vol aparte cadeaus.

De Punt is onderdeel en dagbesteding van 't Gors, organisatie voor lichamelijke en verstandelijk gehandicapten. Veel van de producten worden gebakken in onze eigen aangrenzende bakkerij ‘t Appelpuntje. De producten die De Punt aanbiedt worden op een gezonde en verantwoorde wijze bereid. Met een kas waar op biologische wijze allerlei producten geteeld gaan worden voor de bereiding van de kleine kaart. We schenken fairtrade thee.


Openingstijden Lunchroom: Maandag 12.00 – 16.30 uur (gedurende zomermaanden). Dinsdag t/m zaterdag: 10:00 – 16:30 uur.

BLOG

Nieuws EerlijkWinkelen en SIDD 7

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 2000 winkels in meer dan 65 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.