JE WINKELT BIJ: YUMYUM SECOND HAND CLOTHES

YumYum Second Hand Clothes

Poststraat 2 | 4301AC | Zierikzee

0111412885 | johnmuis95@gmail.com

Wij verkopen voornamelijk dameskleding, tassen, schoenen, hoeden van goede kwaliteit! (merken). Ook kunt u bij ons uw overtollige kleding in consignatie aanbieden, (seizoen gebonden!) waarbij geldt dat de kleding schoon,compleet en representatief moet zijn! In consignatie kleding innemen betekent dat wij uw kleding NIET inkopen maar het voor u verkopen op 50/50 basis.Na een vooraf besproken periode (enkele weken) kunt u bij ons een afspraak maken om de verkochte kleding aan u uit te betalen en de niet verkochte kleding aan u mee retour te geven, tenzij de kleding naar stichting DORCAS gestuurd mag worden, wat sterk onze voorkeur heeft.
Openingstijden: winkel geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 16.30 uur. Geen website.

BLOG

Leuke duurzame markten in juni

Hopelijk wordt het in juni mooi weer want dan is er een aantal leuke duurzame markten in de buitenlucht. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Appelparade in de Olmenhorst tijdens de Pinksterdagen? EerlijkWinkelen is erbij!

De Appelparade is een drukbezocht duurzaam familiefestival in de uitgestrekte boomgaarden van de Olmenhorst, een groene oase tussen Amsterdam en Den Haag. Je kunt er lekker eten, theater kijken, muziek luisteren, workshops doen en uiteraard allerlei duurzame intitiateven ontdekken en ontmoeten. Zoals bijvoorbeeld EerlijkWinkelen!

Een week later in juni is het alweer tijd voor 'De Markt' tijdens de jaarlijks terugkerende Duurzame Week in Utrecht, het grootste duurzaamheidsevenement van Nederland. EerlijkWinkelen is nog aan het bekijken of het mogelijk is om hier ook aan te staan, maar ook zonder ons zal het zeker de moeite waard zijn!

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 1700 winkels in meer dan 60 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app,en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.