JE WINKELT BIJ: NOBEL SPECIALITEITEN

Nobel Specialiteiten

Lange Nobelstraat 4 | 4301HE | Zierikzee

0111420707 | sanne@nobelspecialiteiten.nl

www.nobelspecialiteiten.nl

Nobel is een delicatessen speciaalzaak met certificering van Food Specialiteitenwinkels van het Vakcentrum. Nobel is gespecialiseerd in eerlijke producten oa. boerenkazen, biologische kazen, buitenlandse kazen, noten, olijven, tapas, olijfoliën en azijn, wijnen en streekproducten. Met biologisch keurmerk: Mosterd en mayonaise van ton ( Zierikzee). 6 Hollandse kaas soorten ( overige kazen zijn ook boerenkazen en zonder vele toevoegingen maar zonder keurmerk). 1 soort olijfolie ( alle andere zeer hoge kwaliteit maar zonder keurmerk). Biologische soepen waaronder mosterdsoep, tomatensoep en paddenstoelensoep. Het assortiment biedt ook veel Zeeuwse streekproducten.
Openingstijden: maandag 13.00 - 18.00 uur. di, woe, vrij, za 09.00 - 18.00 uur. donderdag 09.00 - 19.00 uur. zondag gesloten Facebook pagina : nobel specialiteiten

BLOG

De 70ste EerlijkWinkelen route in jouw stad?

 

Ook in 2019 is EerlijkWinkelen opnieuw gegroeid. Zo’n vijftig nieuwe webshops zijn aangemeld op onze webwinkelpagina’s, enkele honderden nieuwe fysieke winkels zijn erbij gekomen in de diverse steden, het aantal mensen dat onze website bezoekt en de app gebruikt neemt nog steeds toe, en inmiddels is er een EerlijkWinkelen route in 69 gemeenten. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee!

 

De nieuwste toegevoegde gemeente waar EerlijkWinkelen nu actief is, is de gemeente Houten. Daar heeft een enthousiaste werkgroep het gepresteerd om in relatief korte tijd een EerlijkWinkelen route op te zetten met zo’n 30 aangesloten winkels en horecazaken. Top! En na de lancering kregen we ook meteen nieuwe tips binnen over winkels die ook een vermelding waard zijn.
En dat laatste gebeurt eigenlijk elke keer als een nieuwe route wordt gelanceerd. Het wordt opgepakt door de lokale pers, en meteen komen nieuwe tips binnen van bewoners in de betreffende gemeente. Een bewijs dat mensen graag willen meehelpen en meedoen.
Houten is nummer 69 in de rij gemeenten met een EerlijkWinkelen route. Er staan enkele nieuwe steden in de startblokken en we zijn superbenieuwd welke gemeente nummer 70 wordt. Misschien wel jouw gemeente?
Woon je in een stad zonder EerlijkWinkelen route en vind je dat deze ook in jouw stad moet komen? Laat het ons weten. Kunnen we samen kijken of we het kunnen realiseren. De EerlijkWinkelen koek is toch zeker nog niet op?

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 1700 winkels in meer dan 60 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app,en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.