JE WINKELT BIJ: STADSBAKKERIJ BROODT

Stadsbakkerij Broodt

Smalle Haven 101 | 5611PT | Eindhoven

0402112200 | meel@broodt.nl

www.broodt.nl

Bij Stadsbakkerij Broodt bakken wij heel erg lekker brood. Dat is ons belangrijkste doel. In onze open bakkerij bakken wij op kleinschalige en traditionele manier brood. Dat wil zeggen met biologische ingrediënten, met desem (dus geen gist), meel, water en zeezout. Het meeste werk wordt met de hand uitgevoerd. Het deeg laten we langzaam rijzen tot wel 36 uur, waardoor de smaak zich optimaal kan ontwikkelen. We bakken ons brood in een steenoven. Deze manier van bakken levert het lekkerste brood op. Brood dat je aan vakantie doet denken en waar je niet van af kan blijven. Wij zijn als enige bakker in de regio Eindhoven Skal-gecertificeerd en hebben een duurzaam ondernemen keurmerk. De atmosfeer in de lunchroom is rustig en ontspannen. We hebben heerlijke croissants, gebak, belegde boterhammen, soepen en salades. Alles wordt huisgemaakt. We maken perfecte koffies en thee met ons espresso apparaat. In de zomer hebben we een rustig gelegen terras.
Openingstijden: ma - vr: 08.00 - 19.00; za 08.00 - 17.00 uur

BLOG

Help jij EerlijkWinkelen verder groeien?

Enkele weken werd de EerlijkWinkelen-app voor de 20.000e keer gedownload! Ook zijn we al even over de grens van 2000 winkels heen, die in meer dan 65 gemeenten mensen een duurzaam alternatief voor hun aankopen bieden. Maar we kunnen inmiddels wel wat extra handen gebruiken om kwaliteit te blijven bieden. 

Er zijn dus steeds meer mensen die de app gebruiken om eerlijke winkels en horeca te vinden in eigen stad of tijdens het bezoek aan een andere stad. Wij zijn er ook trots op dat de EerlijkWinkelen website en app inmiddels meer dan 2000 fysieke winkels en meer dan 500 webwinkels vermeldt! En dat er in de afgelopen maanden in een aantal nieuwe gemeenten hard gewerkt is om nieuwe EerlijkWinkelen routes samen te stellen. Ook zoeken we graag en steeds vaker de samenwerking op met anderen.  

Wie helpt ons verder te groeien?
Vanwege die groeiende belangstelling zijn wij nu hard op zoek naar versterking voor het landelijk coördinatieteam. 

De werkzaamheden zijn heel divers:
•    Mailbox (beantwoorden van vragen)
•    Ondersteuning van (nieuwe) lokale coördinatoren
•    Blogs (of vlogs) creëren en publiceren
•    Samenwerkingspartners: Zoeken naar en uitbouwen van samenwerkingen
•    Website/app: onderhoud en publiceren van nieuwe winkels
•    Nieuwsbrieven: opzetten, samenstellen en versturen van nieuwsbrieven
•    etc.


Er is veel mogelijk en taken worden verdeeld op basis van kennis, ervaring en vooral interesse. Heb je zin in en tijd voor geweldig leuk (onbetaalbaar) werk? Wil je EerlijkWinkelen helpen nog groter te worden? We horen graag van je! 

Mail ons via info@eerlijkwinkelen.nl

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 1700 winkels in meer dan 60 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app,en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.