JE WINKELT BIJ: EIGENHEYM

Eigenheym

De Steenmarter 5b | 5622NJ | Eindhoven

06-1366245 | info@eigenheym.nl

www.eigenheym.nl

Bij Eigenheym natuurlijk wonen vindt u alles wat u nodig heeft om uw huis op een milieuvriendelijke, duurzame en ecologische manier te verbouwen, onderhouden en reinigen, tegen een scherpe prijs. Alle producten zijn op natuurlijke basis, zorgen voor een gezond leefklimaat in huis en zijn onschadelijk voor mens, dier en natuur. Eigenheym verkoopt allerlei natuurlijke en gezonde verven voor wanden, meubels, houtwerk en metaal. Denk hierbij aan lakverf, lijnolieverf, leemverf, kalkverf en krijtverf. Daarnaast een ruim assortiment aan leemproducten, kalei, tadelakt en (waterdichte) stucco's, pigmenten, olie & was voor vloeren en meubels, isolatiemateriaal, schoonmaakmiddelen en schilder- % stucbenodigdheden. In onze winkel kunt u terecht voor deskundig advies of om diverse toepassingen van materialen te zien.
Bezoek winkel op afspraak. Telefonisch of per mail.

BLOG

Help jij EerlijkWinkelen verder groeien?

Enkele weken werd de EerlijkWinkelen-app voor de 20.000e keer gedownload! Ook zijn we al even over de grens van 2000 winkels heen, die in meer dan 65 gemeenten mensen een duurzaam alternatief voor hun aankopen bieden. Maar we kunnen inmiddels wel wat extra handen gebruiken om kwaliteit te blijven bieden. 

Er zijn dus steeds meer mensen die de app gebruiken om eerlijke winkels en horeca te vinden in eigen stad of tijdens het bezoek aan een andere stad. Wij zijn er ook trots op dat de EerlijkWinkelen website en app inmiddels meer dan 2000 fysieke winkels en meer dan 500 webwinkels vermeldt! En dat er in de afgelopen maanden in een aantal nieuwe gemeenten hard gewerkt is om nieuwe EerlijkWinkelen routes samen te stellen. Ook zoeken we graag en steeds vaker de samenwerking op met anderen.  

Wie helpt ons verder te groeien?
Vanwege die groeiende belangstelling zijn wij nu hard op zoek naar versterking voor het landelijk coördinatieteam. 

De werkzaamheden zijn heel divers:
•    Mailbox (beantwoorden van vragen)
•    Ondersteuning van (nieuwe) lokale coördinatoren
•    Blogs (of vlogs) creëren en publiceren
•    Samenwerkingspartners: Zoeken naar en uitbouwen van samenwerkingen
•    Website/app: onderhoud en publiceren van nieuwe winkels
•    Nieuwsbrieven: opzetten, samenstellen en versturen van nieuwsbrieven
•    etc.


Er is veel mogelijk en taken worden verdeeld op basis van kennis, ervaring en vooral interesse. Heb je zin in en tijd voor geweldig leuk (onbetaalbaar) werk? Wil je EerlijkWinkelen helpen nog groter te worden? We horen graag van je! 

Mail ons via info@eerlijkwinkelen.nl

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 1700 winkels in meer dan 60 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app,en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.