JE WINKELT BIJ: WERELDBAKKER WIJNAND

Wereldbakker Wijnand

Huenderstraat 2 Laren (Gld) | 72454B | Laren

0573401339 | info@wereldbakkerwijnand.nl

www.wereldbakkerwijnand.nl

Puur en oorspronkelijk: het motto van Wereldbakker Wijnand. Alle broden, taarten, koekjes, chocolade en gebak worden zelf gemaakt, vers en zo veel mogelijk biologisch, fairtrade en met grondstoffen uit de streek. Hoewel Wijnand zich laat inspireren door de kennis en ervaring van bakkers uit de hele wereld, is de aantrekkelijke winkel in Laren gevuld met enkel eigen producten. De ambachtelijkheid van de bakkerij wordt nog eens onderstreept door het fraaie interieur dat speciaal voor de bakkerij is ontworpen.


Vanuit de hele omgeving en ook van daarbuiten komen mensen speciaal naar bakker Wijnand voor een Laornse stoet, desembroodjes, krentewegge, blueberry cheescake, speciale petitfourtjes, bonbons of een gewoon halfje volkoren.


Openingstijden: ma t/m vr 7.00-19.00u za 7.00-17.00u

BLOG

Nieuws EerlijkWinkelen en SIDD 7

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 2000 winkels in meer dan 65 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.