JE WINKELT BIJ: HOLIDAY SPORT

Holiday Sport

Vordenseweg 1 Lochem | 7241SB | Lochem

0573253795 | info@holidaysport.nl

www.holidaysport.nl

Een sfeervolle en avontuurlijke winkel met een bijzonder ruim assortiment wandel-, kampeer- en reisartikelen en deskundig advies. Het ervaren team neemt alle tijd om je van gedegen advies te dienen en laat je ook in alle rust lekker rondsnuffelen als je je eerst nog wilt oriënteren.

De respectvolle en de integere houding die Holiday Sport heeft tegenover klanten, werknemers en eigen producten, neemt het ook in ten aanzien van onze leefomgeving. Er is daarom ruime aandacht voor eerlijke en duurzaam geproduceerde materialen. Zo heeft Holiday Sport onder andere BPA-vrije drinkflessen en PVC-vrije slaapmatten. Daarnaast voeren ze het merk Vaude, volledig Green Shape, milieuvriendelijk en eerlijk gefabriceerde buitensportproducten. Daar waar ze kunnen, kiest Holiday Sport bewust voor het milieu.


dinsdag t/m zaterdag geopend

BLOG

Nieuws EerlijkWinkelen en SIDD 7

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 2000 winkels in meer dan 65 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.