JE WINKELT BIJ: THEESCHENKERIJ IJGENWEIS

Theeschenkerij IJgenweis

Clingendael 6 | 2597VH | Den Haag

0703245380 | Clingendael@ijgenweisetenendrinken.nl

www.ijgenweisclingendael.nl

Geniet in de prachtige omgeving van Landgoed Clingendael van biologische, fair trade en lokale producten. De koffie en de biertjes zijn biologisch, en de wijn is fair trade. Verder staan er op de menukaart het broodje oesterzwam kroket die de duurzaamheidsaward 2012 heeft gewonnen en rundvleeskroketten die een 3 sterren beter leven hebben. De tonijnsalade is gemaakt van tonijn die uitsluitend aan de lijn zijn gevangen. Natuurlijk is er dagelijks een biologische soep van de dag. En bij de muntthee krijg je honing van de imker uit het park Clingendael. Open van april t/m september.

BLOG

Leuke duurzame markten in juni

Hopelijk wordt het in juni mooi weer want dan is er een aantal leuke duurzame markten in de buitenlucht. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Appelparade in de Olmenhorst tijdens de Pinksterdagen? EerlijkWinkelen is erbij!

De Appelparade is een drukbezocht duurzaam familiefestival in de uitgestrekte boomgaarden van de Olmenhorst, een groene oase tussen Amsterdam en Den Haag. Je kunt er lekker eten, theater kijken, muziek luisteren, workshops doen en uiteraard allerlei duurzame intitiateven ontdekken en ontmoeten. Zoals bijvoorbeeld EerlijkWinkelen!

Een week later in juni is het alweer tijd voor 'De Markt' tijdens de jaarlijks terugkerende Duurzame Week in Utrecht, het grootste duurzaamheidsevenement van Nederland. EerlijkWinkelen is nog aan het bekijken of het mogelijk is om hier ook aan te staan, maar ook zonder ons zal het zeker de moeite waard zijn!

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 1700 winkels in meer dan 60 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app,en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.