JE WINKELT BIJ: KAMPEERBOERDERIJ DE BAANKREIS

Kampeerboerderij de Baankreis

Hogenkampsweg 3 Almen | 7218BT | Almen

0575433134 | info@baankreis.nl

www.baankreis.nl

Kampeerboerderij De Baankreis heeft een rijk gevulde kampwinkel met biologische producten en groenten uit de moestuin. De boerderij ligt op een mooie plek in het buitengebied van Almen.

Al zeventig jaar komen er mensen kamperen en genieten van de heerlijke rust en de prachtige natuur. Van oudsher was er op de boerderij een moestuin. Tot voor een paar jaar geleden werd er intensief groente verbouwd. De laatste twee jaar lukte dat niet, mede door koude voorjaren en veel te droge (voor)zomers. Toch wil de Baankreis in 2016 weer gaan proberen de groente-, bloemen- en kruidentuin nieuw leven in te blazen.

Verder staan er op het erf diverse fruitbomen en –struiken en een paar notenbomen. De oogst wordt verkocht in de kampwinkel of verwerkt in de ‘Spijs van de Baankreis’, een wekelijks georganiseerde table d’hôte, waar gasten kunnen aanschuiven aan een gezellig driegangendiner.


Tijdens het seizoen (1 april tot en met 30 september) dagelijks geopend van 8:30 tot 10:00 uur en van 16:00 tot 18:00 uur.

BLOG

Nieuws EerlijkWinkelen en SIDD 7

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 2000 winkels in meer dan 65 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.