JE WINKELT BIJ: BLOEMENLAND

Bloemenland

Elandstraat 192 | 2513GX | Den Haag

0703644991 | info@bloemenland.nl

www.bloemenland.nl

Bloemenland is de eerste gecertificeerde duurzame bloemist Den Haag. Met niveau Brons is het assortiment bloemen en planten gemiddeld voor vijftien procent aantoonbaar duurzamer ingekocht. De bloemen en planten hebben onder andere de keurmerken EKO/Biologisch, MPS-A en Fair Flowers Fair Plants. Bloemen en planten met deze keurmerken zijn verantwoorder gekweekt met bijvoorbeeld duurzame lampen, hebben geen of minder bestrijdingsmiddel nodig of voldoen aan sociale standaarden zoals een eerlijk loon voor de arbeidskrachten in ontwikkelingslanden. Bij de winkel zijn complete Fair Flowers boeketten te koop.

BLOG

Leuke duurzame markten in juni

Hopelijk wordt het in juni mooi weer want dan is er een aantal leuke duurzame markten in de buitenlucht. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Appelparade in de Olmenhorst tijdens de Pinksterdagen? EerlijkWinkelen is erbij!

De Appelparade is een drukbezocht duurzaam familiefestival in de uitgestrekte boomgaarden van de Olmenhorst, een groene oase tussen Amsterdam en Den Haag. Je kunt er lekker eten, theater kijken, muziek luisteren, workshops doen en uiteraard allerlei duurzame intitiateven ontdekken en ontmoeten. Zoals bijvoorbeeld EerlijkWinkelen!

Een week later in juni is het alweer tijd voor 'De Markt' tijdens de jaarlijks terugkerende Duurzame Week in Utrecht, het grootste duurzaamheidsevenement van Nederland. EerlijkWinkelen is nog aan het bekijken of het mogelijk is om hier ook aan te staan, maar ook zonder ons zal het zeker de moeite waard zijn!

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 1700 winkels in meer dan 60 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app,en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.