JE WINKELT BIJ: VAN STREEK KAAS & DELICATESSEN

van Streek kaas & delicatessen

Raadhuisstraat 22 | 1701EK | Heerhugowaard

0725742147 | info@vanstreekdelicatessen.nl

www.vanstreekdelicatessen.nl

Van Streek kaas & delicatessen is altijd op zoek naar pure smaken, die op een eerlijke manier geproduceerd worden. Veel van onze producten worden kleinschalig geproduceerd en komen uit diverse streken.
Kleinschalige producenten  hebben nog veel liefde en aandacht voor hun waar en gebruiken geen kunstmatige toevoegingen. Bij ons in het assortiment treft u onder andere vegetarische en biologische binnenlandse en buitenlandse kazen, boerenzuivel (60 procent is biologisch dynamisch van de Noorderhoeve in Schoorl), noten, marmelades, confituren, mosterd, wijn, bier en daarnaast een variërend aanbod aan andere delicatessen.
Van de Hollandse kaas is 20 procent biologisch. Wij hebben merken als Jersyhoev, Mekkerstee en Cato. De andere merken komen van duurzaam producerende bedrijven als CONO en Klaver Kaas. Van de buitenlandse kazen is ongeveer 15 procent biologisch. De olijfolie die wij verkopen is 100 procent biologisch.


BLOG

Nieuws EerlijkWinkelen en SIDD 7

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 2000 winkels in meer dan 65 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.