JE WINKELT BIJ: BAKKUMS BOETJE

Bakkums Boetje

Middenweg 452 | 1704BK | Heerhugowaard

0626880016 | susan@bakkumsboetje.nl

www.bakkumsboetje.nl

In Bakkums Boetje worden diverse streekproducten verkocht, zowel op het eigen bedrijf geteeld als door telers uit de directe omgeving. Bepaalde producten zijn het hele jaar aanwezig zoals diverse koolsoorten, rode bieten, peen en aardappelen. Andere producten zijn alleen in het seizoen te koop zoals diverse slasoorten in de zomer, kerstbomen met kerst en tulpen op bol in de winter.  De asperges die speciaal op het eigen bedrijf worden geteeld en verwerkt zijn in het voorjaar te koop. Een kwart van de producten is biologisch geteeld, de helft is onbespoten en een kwart betreft reguliere producten.

Op de website kun je lezen wanneer wat te koop is maar je kunt natuurlijk ook gewoon langs komen om je te laten verrassen!

 


BLOG

Nieuws EerlijkWinkelen en SIDD 7

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 2000 winkels in meer dan 65 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.