JE WINKELT BIJ: BOERDERIJWINKEL DE MARSEN

Boerderijwinkel De Marsen

Pikpotweg 1 | 1121HZ | Landsmeer

0204825015 | mail@demarsen.org

www.demarsen.org/home/assortiment/

De winkel van zorgboerderij De Marsen beschikt over een ruim assortiment biologische of biologisch-dynamische producten. Denk aan broodbeleg, oliën, vruchtensap, peulvruchten, ontbijtgranen, koffie, thee, e.v.a. wekelijkse boodschappen. 
De Marsen houdt zich niet alleen aan de richtlijnen voor biologische en biologisch-dynamische landbouw maar streeft ook naar een zo hoog mogelijk aandeel omega-3 vetzuren. 
Boerderij De Marsen zoekt vleesaandeelhouders. Met een vleesaandeel beschik je over 17,5 0f 35 kg biologisch rund- en varkensvlees t.w.v. respectievelijk € 375,- of € 750,-.  Naar behoefte neem je je vlees af in de winkel. Dit vlees is afkomstig van gezonde dieren die het grootste deel van het jaar buiten staan. Daar scharrelen ze hun eigen kostje bij elkaar terwijl de broodnodige verzorging altijd voorhanden is. 
 


Geopend:
Maandag t/m vrijdag 9.00-16.00u
Zaterdag 10.00u-16,00u 

BLOG

Nieuws EerlijkWinkelen en SIDD 7

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 2000 winkels in meer dan 65 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.