JE WINKELT BIJ: VAN DER MEER INTERIEUR

Van der Meer Interieur

Havenpoort 23 | 2171HH | Sassenheim

0252211417 | info@vandermeer-interieur.nl

www.vandermeer-interieur.nl

Bij Van der Meer Interieur kun je terecht voor diverse eerlijke producten. Het Desso tapijt en de tapijttegels hebben het Cradle to Cradle keurmerk (zilver), evenals de marmoleum vloerbedekking van Forbo. Deze vloerbedekking heeft ook het Nordic Swan milieu-keurmerk (een onafhankelijk Scandinavisch keurmerk). 43% van het materiaal is gerecycled. Forbo heeft ook een milieuproductverklaring, waarin informatie staat over de milieuimpact van een product, bedoeld voor een breed publiek.
De A House of Happiness gordijnstoffen hebben een recycle keurmerk. Op ieder gordijnstaal staat het % gerecycled materiaal, gemiddeld ca. 40%. De Luxaflex jaloezieen zijn van FSC hout en bamboe. Ook verkoopt Van der Meer Interieur Auping matrassen met het Take Back systeeem. Koop je een nieuwe matras, dan wordt de oude ingenomen en voor 90% gerecycled.


 

 


 

BLOG

Nieuws EerlijkWinkelen en SIDD 7

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 2000 winkels in meer dan 65 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.