JE WINKELT BIJ: BAR EN ZO

Bar en Zo

Prins Hendrikstraat 103 | 2518HM | Den Haag

0655900345 | bar.enzo.denhaag@gmail.com

www.bar-enzo.com

Bij Bar en Zo delen Barro en Zoë hun gezamelijke passie voor goede koffie, bijzondere planten, producten gemaakt door lokale ontwerpers en de duurzame gedacht achter vintage en tweedehands producten. Samen zijn zij hun eigen winkel met koffiebar gestart om al hun ideeën samen te brengen onder 1 dak.

Zie willen mensen inspireren en kennis laten maken met het hergebruiken van producten, lokale ondernemers en op welke manier je meer groen in huis kunt halen. De winkel heeft vele stijlen waardoor er voor veel verschillende mensen wat moois te vinden valt.

Ben je overrompeld door al de producten in de winkel, dan is er altijd plaats om te gaan zitten en een mooi boek van de lees muur te pakken om inspiratie op de doen onder het genot van een kopje munt thee uit de tuin.

 

 


BLOG

Leuke duurzame markten in juni

Hopelijk wordt het in juni mooi weer want dan is er een aantal leuke duurzame markten in de buitenlucht. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Appelparade in de Olmenhorst tijdens de Pinksterdagen? EerlijkWinkelen is erbij!

De Appelparade is een drukbezocht duurzaam familiefestival in de uitgestrekte boomgaarden van de Olmenhorst, een groene oase tussen Amsterdam en Den Haag. Je kunt er lekker eten, theater kijken, muziek luisteren, workshops doen en uiteraard allerlei duurzame intitiateven ontdekken en ontmoeten. Zoals bijvoorbeeld EerlijkWinkelen!

Een week later in juni is het alweer tijd voor 'De Markt' tijdens de jaarlijks terugkerende Duurzame Week in Utrecht, het grootste duurzaamheidsevenement van Nederland. EerlijkWinkelen is nog aan het bekijken of het mogelijk is om hier ook aan te staan, maar ook zonder ons zal het zeker de moeite waard zijn!

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 1700 winkels in meer dan 60 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app,en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.