JE WINKELT BIJ: INTRATUIN HEERHUGOWAARD

Intratuin Heerhugowaard

Zuidpoort 1 | 1703RC | Heerhugowaard

0725757157 | info@heerhugowaard.intratuin.nl

www.intratuinheerhugowaard.nl

Alles voor huis, tuin en dier. 
Op de nieuwe afdeling Leven in de Tuin vind je alles voor een natuur- en diervriendelijke tuin, van vogel- en vlinderhuisjes tot geschikte bloemen en planten én de nodige tips om de natuur terug te brengen in je eigen tuin. Natuurlijke ongediertebestrijding en wateropvang in je tuin. Er zijn regelmatig workshops en demonstaties.

In het Tuincafe kun je terecht voor een kop fair trade koffie of een biologisch vruchtensapje. Elke maand is er een wisselend biologisch broodje. 

Op de afdeling Kweken en oogsten vind je biologische zaden en groenteplanten. Op de afdeling Aan de dis zijn fair trade en biologische thee of jam voor thuis te koop. Daarnaast verkoopt Intratuin FSC houten schuttingen en tuinhout, en onderhoudsmiddel met eco-label aan voor de tuinset. 

 

 


BLOG

Nieuws EerlijkWinkelen en SIDD 7

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 2000 winkels in meer dan 65 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.