JE WINKELT BIJ: HET LOKAAL

Het Lokaal

Oliemolenhof 90 | 3812PB | Amersfoort

0337820503 | info@hetlokaal.nl

www.hetlokaal.nl

In Het Lokaal staat écht eten centraal: voedsel uit de regio, uit het seizoen, waar mogelijk biologisch en tegen een eerlijke en betaalbare prijs voor boer en consument.

Het Lokaal vindt dat de huidige supermarkten, groothandels en andere partijen in de voedselketen te weinig aandacht hebben voor gezond, smaakvol en verantwoord eten. Voedsel legt onnodig veel kilometers af over de hele wereld, zit vaak vol met ongezonde toevoegingen om het langer houdbaar te maken en om het goedkoop te produceren. Dit gaat ten koste van de gezondheid, het milieu en welzijn. Het is voor de consument niet meer duidelijk waar eten vandaan komt, wie het heeft gemaakt, wat er in zit en of het echt wel is wat er op de verpakking staat. Het Lokaal brengt het alternatief naar de stad.

 


BLOG

Nieuws EerlijkWinkelen en SIDD 7

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 2000 winkels in meer dan 65 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.