JE WINKELT BIJ: CAYBOO NATUURLIJK BAMBOE

CAYBOO natuurlijk bamboe

Voorstad 8 | 6131CR |

0858771596 | info@cayboo.nl

www.cayboo.nl

Bij Cayboo vind je een selectie van de mooiste bamboe artikelen. Zachte handdoeken, basic textiel zoals boxershorts, sokken en T-shirts. Maar ook voor trendy bamboemode kan je terecht bij CAYBOO. Jurkjes, shawls en prachtige T-shirts van o.a. PAALA. Daarnaast vind je een uitgebreide collectie bamboe planken, trendy servies (100% biologisch afbreekbaar) en cadeauartikelen voor huis en keuken. 
Cayboo heeft  verder een uitgebreide collectie TIMEBOO horloges, bamboe uurwerkjes met lederen of kurken bandjes. Extra leuk zijn de Timeboo horloges met double of triple bandjes, echt een feel good watch. 
In de winkel biedt Cayboo verder nog een aantal kurk artikelen aan, waaronder tassen, etuis en theedozen. 
De mogelijkheden van bamboe zijn talloos en Cayboo laat zien dat deze groene grondstof ook nog eens hip en trendy is. 
Cayboo is een unieke bamboe winkel, die zowel online als in Sittard het bezoeken meer dan waard is.


Goede en persoonlijke service, eerlijke prijzen en onderscheidend, dat is CAYBOO

BLOG

Bestel nu! Gewoon Goed; jouw koopgids voor een duurzame wereld

In november kregen jullie al een voorproefje van het boek Gewoon Goed; jouw koopgids voor een mooiere wereld. Karen legt nu de laatste hand aan het boek en vanaf 15 maart is het in alle boekwinkels te verkrijgen! Als je nu vast die van jou koopt via de crowdfunding actie van 1%Club kan je gebruik maken van leuke pakketacties, en er met korting eerlijke kleding, duurzame planten, biologische cosmetica en bean-to-bar chocola bij bestellen.

 

Karen is ruim 10 jaar bezig met duurzaam consumeren en vond het tijd worden om de opegedane kennis en ervaring te bundelen in een toegankelijk en laagdrempelig boek.

Waar gaat het over?

In het boek stipt ze kort de problemen aan die spelen bij het maken, gebruiken en afdanken van verschillende producten. Er is vooral aandacht voor duurzame oplossingen: welke producten zijn duurzaam, hoe kun je ze herkennen en waar kun je ze vinden?Het boek is verdeeld in vijf delen. Het eerste deel ‘De basis’ behandelt een aantal algemene zaken, zoals de definitie van duurzaamheid. Maar ook wat jij belangrijk vindt en nodig hebt. Daarna volgen delen over eten, kleding en verzorging, en producten die je in en om het huis gebruikt. Ten slotte volgt een deel met denkvoer: columns die je inspireren om, als je dat wilt, verdere stappen te zetten. Het boek is doorspekt met websites waar je duurzame producten kunt vinden, zodat je meteen in actie kunt komen.

Interviews met duurzame ondernemers

In het boek staan ook interviews met vijf duurzame ondernemers en met Babette Porcelijn, auteur van de bestseller De Verborgen Impact. Het was ontzettend leuk om deze gedreven en enthousiaste mensen te interviewen! Ze verkopen allen prachtige duurzame producten met een mooi verhaal erachter. Genoeg reden om hen met de crowdfunding in het zonnetje te zetten en je de mogelijkheid te geven de producten samen met het boek te kopen. Bijvoorbeeld een chocoladepakket van The Chocolateshop, Aleppo zeep van SoloBioMooi of een waardebon voor kleding of planten van WatMooi of Sprinkr.

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 1700 winkels in meer dan 60 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app,en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.