JE WINKELT BIJ: CONCEPTSTORE MEI

Conceptstore MEI

Pieterskerk-Choorsteeg 18 | 2311TR | Leiden

0717852199 | info@conceptstoremei.nl

www.conceptstoremei.nl

Het ultieme doel van pup Elton en Mandy van conceptstore MEI is wereldvrede. Bij MEI vind je een gezellige mix van vintage treasures, fairtrade woonaccessoires van exotische reizen en cadeaus die je zelf wilt houden. Alleen dat waar de eigenaren zelf heel blij van worden én waar niets of niemand voor geleden heeft haalt het tot de winkel. Zo krijgen oude spullen een nieuw thuis, steunen ze mensen in verre landen die deze hulp goed kunnen gebruiken én verzamelen ze items waar je zo gelukkig van wordt dat je ze voor altijd wilt gebruiken. Win-win-win dus. 


BLOG

Leuke duurzame markten in juni

Hopelijk wordt het in juni mooi weer want dan is er een aantal leuke duurzame markten in de buitenlucht. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Appelparade in de Olmenhorst tijdens de Pinksterdagen? EerlijkWinkelen is erbij!

De Appelparade is een drukbezocht duurzaam familiefestival in de uitgestrekte boomgaarden van de Olmenhorst, een groene oase tussen Amsterdam en Den Haag. Je kunt er lekker eten, theater kijken, muziek luisteren, workshops doen en uiteraard allerlei duurzame intitiateven ontdekken en ontmoeten. Zoals bijvoorbeeld EerlijkWinkelen!

Een week later in juni is het alweer tijd voor 'De Markt' tijdens de jaarlijks terugkerende Duurzame Week in Utrecht, het grootste duurzaamheidsevenement van Nederland. EerlijkWinkelen is nog aan het bekijken of het mogelijk is om hier ook aan te staan, maar ook zonder ons zal het zeker de moeite waard zijn!

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 1700 winkels in meer dan 60 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app,en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.