JE WINKELT BIJ: PANTER&SCHAAP

PANTER&SCHAAP

Hoevestraat 11B | 3033GA | Rotterdam

0657592212 | info@panterenschaap.nl

www.panterenschaap.nl

PANTER&SCHAAP is een slow en fair fashion brand. Het zet grote vraagtekens bij de massaconsumptie en kiest voor duurzame, tijdloze kleding die op Nederlandse bodem in elkaar wordt gezet, tegen eerlijke prijzen, met normale werkomstandigheden. Op de website vind je de uniseks prototypes. Dit zijn bijvoorbeeld broeken, sweaters, jurken, tops, etc. Op basis van de prototypes kies je zelf de kleur en het type stof. Hiervoor kun je een afspraak maken van een half uur via het afsprakenformulier. PANTER&SCHAAP zorgt dat de stof eerlijk (GOTS) is geproduceerd en er zo min mogelijk chemicaliën zijn gebruikt. Je item wordt na het opnemen van je maten en wensen in het atelier aan huis gemaakt.


Geopend op afspraak. Check de website voor de actuele agenda. Een afspraak maken om alleen te komen kijken is ook mogelijk!

BLOG

Nieuws EerlijkWinkelen en SIDD 7

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 2000 winkels in meer dan 65 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.