JE WINKELT BIJ: BISTRO DE STADSHOEVE

Bistro de Stadshoeve

Oude Wetering 13 | 8043MV | Zwolle

0384579877 | info@bistrodestadshoeve.nl

www.bistrodestadshoeve.nl

Bij Bistro de Stadshoeve proef je het oergevoel. En dat is lekker! Alles wat ze hier maken is eerlijk en puur en komt uit een goed hart. De ingrediënten komen uit eigen tuin en van biologische boeren uit de buurt die goed voor hun producten zorgen. Je kunt hier terecht voor een heerlijk kop koffie met eigen gemaakte lekkernijen, lunch, borrel, drie-gangen diner of gewoon een lekkere pannenkoek het maakt niet uit, hier stap je namelijk uit de hectiek van alledag, geniet je van de natuur en hoor of zie je waar dat (h)eerlijke eten vandaan komt.

Ondertussen maken je kinderen kennis met de vrijheid en onbezorgdheid van het buitenleven. En dit alles is dicht bij huis, in Park de Stadshoeve – Stadshagen. In de Bistro en in het gehele park werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, ze zorgen ervoor dat zij ook gewoon onderdeel kunnen uitmaken van de arbeidsmarkt.


BLOG

Nieuws EerlijkWinkelen en SIDD 7

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 2000 winkels in meer dan 65 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.