JE WINKELT BIJ: JP VINCKEN & ZN

JP Vincken & Zn

Daalseweg 31 | 6521GG | Nijmegen

0243239793 | info@jpvincken.nl

www.jpvincken.nl/

JP Vincken & Zn – dit knusse zaakje op de hoek van de Daalseweg heeft als ondertitel Glocal Food Shop. Zoals die naam al doet vermoeden, kan je hier zowel terecht voor heerlijks uit de regio als voor producten van verder weg.

In de versafdeling vind je zorgvuldig geselecteerde hammen, kazen en worsten, in de kasten staan onder meer pasta’s, risotto-rijst, olijfolie, en wijn – waaronder verschillende waren met biologisch keurmerk. En fairtrade koffie van de lokale branderij Coffyn. Met speciale vermelding: óók wijn van biologische wijngaard Wijnhoeve de Colonjes uit nabijgelegen Groesbeek, één van de toonaangevende producenten van Nederlandse wijnen.

En naast heerlijk foodshoppen kan je hier ook ongedwongen genieten van een kop geurige koffie en een lekker vers broodje. Tip: een biologische desembroodje van Bakkerscafé Brood op de Plank, met ambachtelijke leverworst van bioslagerij De Groene Weg!


BLOG

Nieuws EerlijkWinkelen en SIDD 7

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 2000 winkels in meer dan 65 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.