JE WINKELT BIJ: BHALU

Bhalu

Bloemerstraat 95 | 6511EG | Nijmegen

0242074308 | kees@bahlu.nl

www.bhalu.nl

Bhalu is een huiskamer vol natuurlijk groen. Hier kan je samen zijn, lachen en praten, muziek maken of een spelletje spelen. Maar je kan er ook lekker in je eentje tot rust komen, en een boek lezen. Of een klasje yoga meepikken. Én.. heerlijk smullen van de all-day en 100% biologische breakfast en lunch menukaart. Bij Bhalu word je je bewust van de balans in jouw lichaam of geest; je voelt je weer een stuk relaxter als je hier bent geweest.


Bij Bhalu kan je zowel individueel als in groepsverband meedoen aan verschillende workshops en trainingen op het gebied van yoga, mindfulness, meditatie en Wim Hof Methode. Daar hebben ze een eigen ruimte en leraren voor. Ideaal ook voor teambuilding!

BLOG

Nieuws EerlijkWinkelen en SIDD 7

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 2000 winkels in meer dan 65 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.