JE WINKELT BIJ: DE GROENE WEG

De Groene Weg

Groenestraat 189 | 6531HE | Nijmegen

0243555060 | nijmegen@degroeneweg.nl

nijmegen.degroeneweg.nl/

De naam zegt het al: De Groene Weg slagers hebben oog voor mens, natuur én dier (slagerS, want naast in Nijmegen hebben nog 11 steden een Groene Weg slagerij). De Groene Weg is een slagerij van de ambachtelijke stempel. Er wordt uitsluitend gewerkt met vlees dat is geproduceerd volgens biologische tradities. Daarbij werkt De Groene Weg, als “ketenregisseur” nauw samen met haar eigen boeren en biedt zij ondersteuning bij het grootbrengen van de dieren. In de eigen slachterijen wordt het vlees verwerkt om naar de verschillende slagerijen te gaan. Daar maakt de slager een product op maat voor de consument. De Groene Weg in Nijmegen, van slager Bas Derksen, biedt een ruim assortiment aan vers rund, varkens, kip en Hollands lamsvlees. De worst en vleeswaren komen er voor het grootste deel uit de eigen worstenmakerij en zijn, uiteraard, ook zonder chemische toevoegingen bereid.


Bij De Groene Weg Bas Derksen kan je ook terecht voor kant-en-klare maaltijden, barbecue- of gourmet schotels, barbecue service, gekoelde levering en levering aan horeca, instellingen en kookscholen. En náást deze slagerij is natuurvoedingswinkel Ekoplaza gevestigd, zodat je voor al je biologische producten terecht kunt in, jawel, de Groenestraat!

BLOG

Nieuws EerlijkWinkelen en SIDD 7

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 2000 winkels in meer dan 65 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.