JE WINKELT BIJ: BOERDERIJ LANGBROEK BARTIMéUS

Boerderij Langbroek Bartiméus

Cotherweg 59 | 3947MR | Langbroek

0343416948 | wplangbroek@bartimeus.nl

www.bartimeuszorgboerderij.nl

Als je op zoek bent naar eerlijke producten zoals verse scharreleieren, eerlijk vlees en groenten uit de moestuin is Boerderij Langbroek hét adres voor een bijzonder bezoek. Hiernaast maken ze zelfgemaakte producten zoals jam, olie en sambal die verkocht worden in de boerderijwinkel. De zorgboerderij is een bijzondere werkplek, waar medewerkers met een visuele en een verstandelijke beperking, die wonen bij Bartiméus, genieten van het werken op een boerderij. En dat in een groene en landelijke omgeving. Het zijn dé ingrediënten van Bartiméus zorgboerderij in Langbroek.

 

 <


BLOG

Leuke duurzame markten in juni

Hopelijk wordt het in juni mooi weer want dan is er een aantal leuke duurzame markten in de buitenlucht. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Appelparade in de Olmenhorst tijdens de Pinksterdagen? EerlijkWinkelen is erbij!

De Appelparade is een drukbezocht duurzaam familiefestival in de uitgestrekte boomgaarden van de Olmenhorst, een groene oase tussen Amsterdam en Den Haag. Je kunt er lekker eten, theater kijken, muziek luisteren, workshops doen en uiteraard allerlei duurzame intitiateven ontdekken en ontmoeten. Zoals bijvoorbeeld EerlijkWinkelen!

Een week later in juni is het alweer tijd voor 'De Markt' tijdens de jaarlijks terugkerende Duurzame Week in Utrecht, het grootste duurzaamheidsevenement van Nederland. EerlijkWinkelen is nog aan het bekijken of het mogelijk is om hier ook aan te staan, maar ook zonder ons zal het zeker de moeite waard zijn!

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 1700 winkels in meer dan 60 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app,en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.