JE WINKELT BIJ: FOTO MODERN LOCHEM

Foto Modern Lochem

Molenstraat 5 | 7241AD | Lochem

0573251882 | info@fotomodernlochem.nl

www.fotomodernlochem.nl

Foto Modern is in 1987 overgenomen door Harry en Ingrid Arentsen. De fotowinkel is onder hun leiding uitgegroeid tot een verzameling van ambachtelijke bedrijfjes.

Drukkerij Graphica Lochem drukt met antieke drukpersen en oude loden en houten drukletters allerhande kaarten met een bijzondere uitstraling en finish. Het papier wordt rechtstreeks bij de KHADI Papers papierfabriek in Karnataka, Zuid India, ingekocht. Dit papier wordt op milieuvriendelijke wijze geschept van katoenen snijafval van een Tshirt fabriek. Ook op voorraad is een prachtcollectie Japans-, Buthanees- en Nepalees papier.

Voor de Drukkerij Copyshop worden in heel Nederland restpartijen papier en enveloppen opgekocht, versneden naar gangbare papiermaten en onder andere bewerkt tot notieblok of dubbele kaarten.

In de handboekbinderij worden bijzondere (notitie)boeken gemaakt met covers van oude kunstbladen of reststukken textiel en behang.


BLOG

Nieuws EerlijkWinkelen en SIDD 7

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 2000 winkels in meer dan 65 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.