JE WINKELT BIJ: MOOI LAMPJE

Mooi Lampje

Peperstraat 41 | 3961AR | Wijk bij Duurstede

0681267647 | jurrienmarbus@xs4all.nl

www.Mooilampje.nl

'Mooi Lampje' heeft een zeer breed assortiment verlichting met karakter. Daarbij heeft deze winkel erg veel moeite met de "weggooimaatschappij" waarin we leven en gunnen ze lampen een nieuw leven met veel respect voor het materiaal. 'Mooi Lampje' heeft aparte  lampen vanaf begin vorige eeuw tot designlampen door de jaren heen. Dus van spotje tot kroonluchters en alles wat daar tussenin zit! 

De lampen die je er koopt zijn allemaal nagekeken, gerepareerd of gerestaureerd en worden met garantie verkocht. Ook ontwerpen ze zeer bijzondere designs en eventueel ook op maat. Tevens repareren ze je oude lamp!

 

 


BLOG

Leuke duurzame markten in juni

Hopelijk wordt het in juni mooi weer want dan is er een aantal leuke duurzame markten in de buitenlucht. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Appelparade in de Olmenhorst tijdens de Pinksterdagen? EerlijkWinkelen is erbij!

De Appelparade is een drukbezocht duurzaam familiefestival in de uitgestrekte boomgaarden van de Olmenhorst, een groene oase tussen Amsterdam en Den Haag. Je kunt er lekker eten, theater kijken, muziek luisteren, workshops doen en uiteraard allerlei duurzame intitiateven ontdekken en ontmoeten. Zoals bijvoorbeeld EerlijkWinkelen!

Een week later in juni is het alweer tijd voor 'De Markt' tijdens de jaarlijks terugkerende Duurzame Week in Utrecht, het grootste duurzaamheidsevenement van Nederland. EerlijkWinkelen is nog aan het bekijken of het mogelijk is om hier ook aan te staan, maar ook zonder ons zal het zeker de moeite waard zijn!

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 1700 winkels in meer dan 60 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app,en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.