JE WINKELT BIJ: VAN VLIET KASTANJEHOUT

Van Vliet Kastanjehout

Gooyerdijk 41 | 3947NB | Langbroek

0343454400 | info@duurzaamhout.nl

www.duurzaamhout.nl

Al meer dan 25 jaar adviseert Van Vliet Kastanjehout zijn klanten over het gebruik van duurzaam Europees hout. De producten die deze houtspecialist je kan leveren zijn gemaakt van duurzaam onbehandeld hout waaronder kastanje en eikenhout uit Frankrijk en Italië. Denk bijvoorbeeld aan de bekende schapenhekjes en eikenhout voor overkappingen. Maar ook voor puur Hollands hout zoals douglas schuttingen kan je bij hun terecht. En mocht je het hout een mooie natuurlijke of trendy kleur willen geven dan helpen ze je graag met de ecologische houtverf uit Zweden.

 


BLOG

Leuke duurzame markten in juni

Hopelijk wordt het in juni mooi weer want dan is er een aantal leuke duurzame markten in de buitenlucht. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Appelparade in de Olmenhorst tijdens de Pinksterdagen? EerlijkWinkelen is erbij!

De Appelparade is een drukbezocht duurzaam familiefestival in de uitgestrekte boomgaarden van de Olmenhorst, een groene oase tussen Amsterdam en Den Haag. Je kunt er lekker eten, theater kijken, muziek luisteren, workshops doen en uiteraard allerlei duurzame intitiateven ontdekken en ontmoeten. Zoals bijvoorbeeld EerlijkWinkelen!

Een week later in juni is het alweer tijd voor 'De Markt' tijdens de jaarlijks terugkerende Duurzame Week in Utrecht, het grootste duurzaamheidsevenement van Nederland. EerlijkWinkelen is nog aan het bekijken of het mogelijk is om hier ook aan te staan, maar ook zonder ons zal het zeker de moeite waard zijn!

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 1700 winkels in meer dan 60 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app,en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.