JE WINKELT BIJ: KWEEKCAFE

KweekCafe

Kleverlaan 9 | 2023JC | Haarlem

0651654688 | Evenementkc@gmail.com

www.facebook.com/kweekcafe/

Kweekcafe serves as a meeting place for sustainable Haarlem. It offers organic food, inspiration and a meetingspace in the city gardens and greenhouse of Haarlem. It is a child friendly location with a small farm for children on the premises. 

Kweekcafé is de Plek in de Haarlemmer kweektuin voor jong en oud, voor innovators, makers en inspirators. Waar je geïnspireerd raakt op het gebied van voedsel, natuur, innovatie en design. Alles met het oog op een duurzame en circulaire economie. Waar buurtbewoners, makers en ondernemers elkaar ontmoeten; waar door samenwerking en verbinding mooie ideeën ontstaan. Duurzaamheid is terug te vinden in het biologische voedsel en de dranken en de duurzame aankleding. Gelegen in de kweektuin met kinderboerderij en toegang tot de stadskassen (op doordeweekse dagen). Op wandelafstand van station Haarlem. 

 


Openingstijden

Vanaf 1 april tot 1 oktober: ma, woe en don van 8.30 tm 17.00 uur. Op vr van 8.30-19.00 en za-zo van 9.30-19.00 uur.

Van 1 okt tot 1 april: ma en woe tm vr 8.30 tm 17.00 en za-zo 9.30 tm 17.00

BLOG

Help jij EerlijkWinkelen verder groeien?

Enkele weken werd de EerlijkWinkelen-app voor de 20.000e keer gedownload! Ook zijn we al even over de grens van 2000 winkels heen, die in meer dan 65 gemeenten mensen een duurzaam alternatief voor hun aankopen bieden. Maar we kunnen inmiddels wel wat extra handen gebruiken om kwaliteit te blijven bieden. 

Er zijn dus steeds meer mensen die de app gebruiken om eerlijke winkels en horeca te vinden in eigen stad of tijdens het bezoek aan een andere stad. Wij zijn er ook trots op dat de EerlijkWinkelen website en app inmiddels meer dan 2000 fysieke winkels en meer dan 500 webwinkels vermeldt! En dat er in de afgelopen maanden in een aantal nieuwe gemeenten hard gewerkt is om nieuwe EerlijkWinkelen routes samen te stellen. Ook zoeken we graag en steeds vaker de samenwerking op met anderen.  

Wie helpt ons verder te groeien?
Vanwege die groeiende belangstelling zijn wij nu hard op zoek naar versterking voor het landelijk coördinatieteam. 

De werkzaamheden zijn heel divers:
•    Mailbox (beantwoorden van vragen)
•    Ondersteuning van (nieuwe) lokale coördinatoren
•    Blogs (of vlogs) creëren en publiceren
•    Samenwerkingspartners: Zoeken naar en uitbouwen van samenwerkingen
•    Website/app: onderhoud en publiceren van nieuwe winkels
•    Nieuwsbrieven: opzetten, samenstellen en versturen van nieuwsbrieven
•    etc.


Er is veel mogelijk en taken worden verdeeld op basis van kennis, ervaring en vooral interesse. Heb je zin in en tijd voor geweldig leuk (onbetaalbaar) werk? Wil je EerlijkWinkelen helpen nog groter te worden? We horen graag van je! 

Mail ons via info@eerlijkwinkelen.nl

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 1700 winkels in meer dan 60 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app,en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.