JE WINKELT BIJ: KWEEKCAFE

KweekCafe

Kleverlaan 9 | 2023JC | Haarlem

0651654688 | Evenementkc@gmail.com

www.facebook.com/kweekcafe/

Kweekcafe serves as a meeting place for sustainable Haarlem. It offers organic food, inspiration and a meetingspace in the city gardens and greenhouse of Haarlem. It is a child friendly location with a small farm for children on the premises. 

Kweekcafé is de Plek in de Haarlemmer kweektuin voor jong en oud, voor innovators, makers en inspirators. Waar je geïnspireerd raakt op het gebied van voedsel, natuur, innovatie en design. Alles met het oog op een duurzame en circulaire economie. Waar buurtbewoners, makers en ondernemers elkaar ontmoeten; waar door samenwerking en verbinding mooie ideeën ontstaan. Duurzaamheid is terug te vinden in het biologische voedsel en de dranken en de duurzame aankleding. Gelegen in de kweektuin met kinderboerderij en toegang tot de stadskassen (op doordeweekse dagen). Op wandelafstand van station Haarlem. 

 


Openingstijden

Vanaf 1 april tot 1 oktober: ma, woe en don van 8.30 tm 17.00 uur. Op vr van 8.30-19.00 en za-zo van 9.30-19.00 uur.

Van 1 okt tot 1 april: ma en woe tm vr 8.30 tm 17.00 en za-zo 9.30 tm 17.00

BLOG

Nieuws EerlijkWinkelen en SIDD 7

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 2000 winkels in meer dan 65 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.