JE WINKELT BIJ: KOFFIEBOETIEK

Koffieboetiek

Zuidsingel 70 | 3814RX | Amersfoort

0337521672 | info@dekoffieboetiek.nl

www.dekoffieboetiek.nl

Koffieboetiek staat voor bijzonder goede en biologische koffie en thee enerzijds en verantwoorde mode en lifestyle producten anderzijds. De koffiebrander heeft rechstreeks contact met de koffieboeren in Nicaragua en Brazilie.

Koffie en mode komen samen in een mooie omgeving met een goede sfeer. Merken als People Tree, Miss Green, Skunk Funk, Danafae, Froy en Dind, Derbe, Mademoiselle Yeye, Iez en Inti knitwear maken onderdeel uit van het assortiment. Toepas maakt lifestyle producten van gerecyclede materialen zoals oude banners (kunststof), lege wijnflessen etc.

In de spiegeling van je koffie/thee, zie je het moois van de winkel ernaast... modewinkel Keizerin, 50 meter verderop aan de Kamp 4. Deze winkel staat bekend om haar leuke jurkjes met veel kleur kleur en diversiteit aan merken. Hier bevindt zich ook een ‘’shop in shop’ van King Louie, aangesloten bij Fair Wear en steeds meer gebruik makend van biologische stoffen.


Open: di t/m za 10.00 – 17.30

Ben je op zoek naar een moment om over de winkel inclusief styliste te beschikken op een door jouzelf gekozen moment (buiten de reguliere openingstijden)? Bel dan Monique: 033-7521672 en regel een persoonlijke avond voor jou en je vriendinnen. Mét een drankje natuurlijk…

BLOG

Nieuws EerlijkWinkelen en SIDD 7

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 2000 winkels in meer dan 65 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.