JE WINKELT BIJ: KRIJGDEKLEERTJES RUILPUNT

KrijgdeKleertjes Ruilpunt

Thomas Schwenckestraat 28/30 | 2563BZ | Den Haag

| krijgdekleertjesdenhaag@gmail.com

www.facebook.com/KrijgdekleertjesDenHaag

Wat doe je met de shirtjes waar je kind niet meer in past? Die ruil je! Via KrijgdeKleertjes.nl ruilen duizenden ouders onderling hun kinderspullen. Het is ook mogelijk om te ruilen bij een ruilpunt.

Eenmaal per maand kan er op zaterdag van 13.00 tot 16.00u in Den Haag worden geruild in het buurt-en-kerkhuis Bethel. Je kunt overdag gratis parkeren in de straat, ook is de tramhalte Fahrenheitstraat van tram 3 dichtbij. De actuele ruildata kun je terugvinden op de Facebook pagina van KrijgdeKleertjes Den Haag.


BLOG

Leuke duurzame markten in juni

Hopelijk wordt het in juni mooi weer want dan is er een aantal leuke duurzame markten in de buitenlucht. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Appelparade in de Olmenhorst tijdens de Pinksterdagen? EerlijkWinkelen is erbij!

De Appelparade is een drukbezocht duurzaam familiefestival in de uitgestrekte boomgaarden van de Olmenhorst, een groene oase tussen Amsterdam en Den Haag. Je kunt er lekker eten, theater kijken, muziek luisteren, workshops doen en uiteraard allerlei duurzame intitiateven ontdekken en ontmoeten. Zoals bijvoorbeeld EerlijkWinkelen!

Een week later in juni is het alweer tijd voor 'De Markt' tijdens de jaarlijks terugkerende Duurzame Week in Utrecht, het grootste duurzaamheidsevenement van Nederland. EerlijkWinkelen is nog aan het bekijken of het mogelijk is om hier ook aan te staan, maar ook zonder ons zal het zeker de moeite waard zijn!

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 1700 winkels in meer dan 60 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app,en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.