JE WINKELT BIJ: FIRST THINGS FIRST

First Things First

Waalbandijk 14b | 6541AJ | Nijmegen

0620293471 | guus@firstthingsfirstnijmegen.nl

www.firstthingsfirstnijmegen.nl/

Net iets uit het centrum, maar zeker een bezoek waard: First Things First, op het Honigcomplex. De lichtbak boven de deur, met quote van Quentin Tarentino, spreekt boekdelen: I don’t need you to tell me how good my f*cking coffee is! Hier ga je heen voor een heerlijke kop “specialty coffee”, van bonen uit koffiebranderij Blommers. Bonen waarvoor die laatste nauw samenwerkt met groene koffieleveranciers en de boeren een eerlijke prijs ontvangen. Naast h’eerlijk leuten in dit knusse tentje – of op het terras met Waaluitzicht – kun je hier ook verantwoord lunchen. FTF bereidt alles vers, zoveel mogelijk seizoensgebonden, biologisch en van lokale leveranciers. Brood van bio-streekbakker Jorrit, melk recht van de koeien van boer Spierings in Oss en bio of vega wijntje van Delicia - als je dus niet voor die ultieme koffie-ervaring komt!


Oók bewust zo duurzaam mogelijk: de verlichting, én poetsmiddelen! 
En naast genoemde koffiebranderij (want die bevindt zich ook in de ruimte van FTF) kun je ook nog professionele baristatrainingen volgen. Check de website!

BLOG

Nieuws EerlijkWinkelen en SIDD 7

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 2000 winkels in meer dan 65 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.