JE WINKELT BIJ: RESTAURANT LA PARTURE

Restaurant La Parture

Zuiderbuurt 37 | 9203CT | Drachten

0512358420 | info@laparture.nl

www.laparture.nl/

La Parture Lunch& More biedt een ruim aantal gerechten en dranken aan die Fairtrade en biologisch zijn. Zo zijn bijvoorbeeld alle broodsoorten biologisch net als biefstuk, kippendijen en de hamburgers. Ze serveren Fairtrade koffie, water en frisdrank van het merk Earth. Ook de biologische frisdank Naturfrisk is hier te verkrijgen. Er is een wisselend assortiment aan witte en rode wijnen. Deze zijn altijd biologisch, vol van smaak, fruitig en karakteristiek.

La Parture is een fast casual restaurant en bereidt het liefst alles zelf en vers. Let daarom altijd op het 'Marktvoordeel' bord bij de ingang van het restaurant. Deze gerechten zijn het lekkerste en het voordeligste van het seizoen! Ze werken met verschillende streekproducten. Waarom van ver halen, als het dichtbij net zo lekker is?


 

 

BLOG

Nieuws EerlijkWinkelen en SIDD 7

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 2000 winkels in meer dan 65 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.