JE WINKELT BIJ: ALL LABELS

All labels

Stationsweg 55 | 2515BJ | Den Haag

0645580678 | willeke@all-labels.nl

www.all-labels.nl

Een winkel met een kleine etalage maar een enorme ruimte en grote diversiteit aan kleding daarachter! 

Dagelijks een wisselende collectie van mooie kwaliteit tweedehandskleding. Ook een groot aanbod voor dames met een maatje meer. Achterin de winkel is er een kleinere afdeling met herenkleding waar altijd mannelijke klanten aan het schatzoeken zijn.

De winkel wordt druk bezocht door klanten die op zoek zijn kwaliteit merkkleding en liefhebbers van vintagekleding. Ook is er volop kleding te vinden voor themafeesten en jaren 60, 70, 80 en 90 feest- en toneelkleding.

Naast de kleding biedt All-labels schoenen, laarzen, sieraden, sjaals, tassen, stropdassen, lingerie en nog veel meer.


BLOG

Leuke duurzame markten in juni

Hopelijk wordt het in juni mooi weer want dan is er een aantal leuke duurzame markten in de buitenlucht. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Appelparade in de Olmenhorst tijdens de Pinksterdagen? EerlijkWinkelen is erbij!

De Appelparade is een drukbezocht duurzaam familiefestival in de uitgestrekte boomgaarden van de Olmenhorst, een groene oase tussen Amsterdam en Den Haag. Je kunt er lekker eten, theater kijken, muziek luisteren, workshops doen en uiteraard allerlei duurzame intitiateven ontdekken en ontmoeten. Zoals bijvoorbeeld EerlijkWinkelen!

Een week later in juni is het alweer tijd voor 'De Markt' tijdens de jaarlijks terugkerende Duurzame Week in Utrecht, het grootste duurzaamheidsevenement van Nederland. EerlijkWinkelen is nog aan het bekijken of het mogelijk is om hier ook aan te staan, maar ook zonder ons zal het zeker de moeite waard zijn!

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 1700 winkels in meer dan 60 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app,en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.