JE WINKELT BIJ: KRINGLOOPWINKEL HART IN FRIESLAND

Kringloopwinkel Hart in Friesland

De Hemmen 12 | 9206AG | Drachten

0512538027 | info@hartinfriesland.nl

www.hartinfriesland.nl

Kringloopwinkel “Hart in Friesland” biedt iedere dag een nieuw en verrassend assortiment aan tweedehands producten: van accessoires tot meubels, van speelgoed tot kleding. Ook huishoudelijke apparaten, sieraden of elektronica zijn in de winkel te vinden. Door de inbreng van goederen door particulieren liggen er iedere dag nieuwe schatten in de winkel klaar voor een tweede leven. Op meer dan 3000 m² zijn verschillende goederen hoeken ingedeeld. Zo is alles goed gesorteerd en overzichtelijk.

Hart in Friesland gaat nog verder dan alleen de verkoop van tweedehands goederen. De opbrengst gaat naar Stichting Hart in Friesland. Deze zet zich in voor mensen met een beperking en biedt financiële ondersteuning aan op het gebied van sport, cultuur en recreatie. De stichting biedt gehandicapte sporters de mogelijkheid deel te nemen aan aangepaste sporten en geeft financiële ondersteuning aan gehandicapte topsporters.


BLOG

Nieuws EerlijkWinkelen en SIDD 7

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 2000 winkels in meer dan 65 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.