JE WINKELT BIJ: COFFEESHOP KRONKEL

Coffeeshop Kronkel

Vlaamse Gas 26-36 | 6511HR | Nijmegen

0243240909 | kronkelnijmegen@gmail.com

www.kronkel.nl/

Coffeeshop Kronkel bestaat al meer dan 30 jaar en zet steeds meer in op duurzame producten. Je kunt er heerlijk vegetarisch en vegan eten, en het vlees dat ze serveren is afkomstig van de biologisch scharrelslager. Eerlijke winkel Brood op de Plank levert het brood.
Kronkel schenkt bio koffie en de Chai lattes zijn van het merk David Rio. Iedere smaak steunt een ander doel. Zoals de Tiger spice, waarbij een deel van de opbrengst ten goede komt aan de bedreigde tijger. 
De plastic meeneem milkshake bekers zijn biologisch afbreekbaar, sausbakjes van bananenbladeren. 

In de webshop vind je handgemaakte riemen en armbandjes van ByBoaz die speciaal voor Kronkel zijn ontworpen. Het leer dat is gebruikt is biologisch gelooid en ook de verving verloopt via een natuurlijk proces, met natuurlijke kleurstoffen.
En de hoodies, sweaters, beanies en petjes zijn FairWear gecertificeerd.


Openingstijden:
10.00u - 1.00u (maandag t/m zaterdag)
11.30u - 1.00u (zondag)

BLOG

Nieuws EerlijkWinkelen en SIDD 7

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 2000 winkels in meer dan 65 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.