JE WINKELT BIJ: BLESHYOU

Bleshyou

Van Broeckhuysenstraat 20 | 6511PJ | Nijmegen

0246636864 | info@bleshyou.nl

bleshyou.nl/

Bijzondere planten koop je bij Bleshyou. Elke plant heeft zijn bijzondere verhaal en achtergrond. Een deel komt rechtstreeks van de (hobby)kweker en het achtergrondverhaal krijg je bij de aankoop kado.
Een ander deel van de planten zijn tweedehands. Planten die om wat voor reden ook niet meer passen in hun huis, kunnen hier terecht. De nieuwe eigenaar krijgt bij aankoop natuurlijk het hele achtergrondverhaal, zodat al meteen een goede match ontstaat. Met dit concept wordt veel groenverlies voorkomen. 

Bleshyou zit samen met 512 in een pand. Er is een theebar waar je natuurlijke en op oorspronkelijke wijze gezette thee kunt drinken. Zoek een mooie outfit onder het genot van een kop thee of lees de verhalen achter de producten!


Openingstijden:

Dinsdag, woensdag, vrijdag 10.00u - 18.00u
Donderdag 10.00u - 20.00u
Zaterdag 10.00u - 17.00u
Zondag 12.00u - 17.00u

BLOG

Nieuws EerlijkWinkelen en SIDD 7

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 2000 winkels in meer dan 65 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.