JE WINKELT BIJ: ACHTUNG BABY

Achtung Baby

Prins Hendrikstraat 97 | 2518HM | Den Haag

0707371306 | info@achtung-baby.nl

www.achtung-baby.nl

Achtung! Baby is een kinderwinkel met tweedehands merkkleding en handgemaakte producten voor de leeftijd van 0 t/m 12 jaar.

 Achtung Baby is opgericht met het idee om mooie kleding van goede kwaliteit in een overzichtelijke frisse winkel te verkopen. Dagelijks worden er nieuwe items bij de collectie gehangen. En om de twee weken gaat niet verkochte kleding eruit. Op deze manier kun je elke keer weer nieuwe schatten vinden.

Naast tweedehands ook kleding en spullen van handgemaakte merken, om een podium te geven aan beginnende labels. En natuurlijk omdat de winkel zo originele en duurzame items kan aanbieden. De merken maken onder andere kleding, slabbetjes, dekens kussens en knuffels.


BLOG

Leuke duurzame markten in juni

Hopelijk wordt het in juni mooi weer want dan is er een aantal leuke duurzame markten in de buitenlucht. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Appelparade in de Olmenhorst tijdens de Pinksterdagen? EerlijkWinkelen is erbij!

De Appelparade is een drukbezocht duurzaam familiefestival in de uitgestrekte boomgaarden van de Olmenhorst, een groene oase tussen Amsterdam en Den Haag. Je kunt er lekker eten, theater kijken, muziek luisteren, workshops doen en uiteraard allerlei duurzame intitiateven ontdekken en ontmoeten. Zoals bijvoorbeeld EerlijkWinkelen!

Een week later in juni is het alweer tijd voor 'De Markt' tijdens de jaarlijks terugkerende Duurzame Week in Utrecht, het grootste duurzaamheidsevenement van Nederland. EerlijkWinkelen is nog aan het bekijken of het mogelijk is om hier ook aan te staan, maar ook zonder ons zal het zeker de moeite waard zijn!

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 1700 winkels in meer dan 60 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app,en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.