JE WINKELT BIJ: BABYPLANET

BabyPlanet

Martin Luther Kingsingel 74 | 9203JC | Drachten

0512 51501 | info.drachten@babyplanet.nl

www.babyplanet.nl/babyplanet-drachten

Welkom in de blije wereld van BabyPlanet. Word jij binnenkort moeder? Gefeliciteerd! Er breekt een bijzondere tijd aan in een nieuwe wereld! Bij het voorbereiden op de komst van jullie kindje én het uitzoeken van de babyspullen laat je je graag inspireren en voorlichten. Wat heb je nou écht nodig? De hostesses voor en achter de schermen van BabyPlanet denken graag met je mee. BabyPlanet streeft naar maximaal: - Veilige en goedgekeurde producten - Vakkundig opgeleid personeel met aandacht voor uw wens - Een 100% rookvrije omgeving - Geen producten die afkomstig zijn van kinderarbeid - Producten en merken met aandacht voor het milieu. Wij verkopen bijvoorbeeld producten van biologisch katoen, biologische Ardo crème en Fairtrade gemaakte draagdoeken.


BabyPlanet ontwikkelt nu een label: "Working for a Better Planet" . Motivatie: er is werk aan de winkel voor een betere planeet. Om ook de komende generaties de best mogelijke toekomst te garanderen.

Babyplanet is gelegen aan de MLK Boulevard en heeft ook een webwinkel.

BLOG

Nieuws EerlijkWinkelen en SIDD 7

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 2000 winkels in meer dan 65 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.