JE WINKELT BIJ: HAAGSE EITJES

Haagse Eitjes

Valutapad 7 TO | 2496ZP | Den Haag

0630385032 | denhaag@rondeel.org

www.rondeeleieren.nl/over-ons/micro-rondeel-denhaag

In het Micro Rondeel kun je zien wat een Rondeel is en hoe het werkt. De kippen kunnen hier de hele dag vrij naar buiten en naar binnen en hebben de ruimte om te scharrelen, te stofbaden en op een beschutte plek hun eitje te leggen. Bij het Micro Rondeel kun je in de stad leren over voedselproductie en wat er in de agrosector gebeurt. En natuurlijk kun je hier heerlijke dagverse eieren kopen!


Op woensdag en zaterdagmiddag kun je verse eitjes rapen.

BLOG

Leuke duurzame markten in juni

Hopelijk wordt het in juni mooi weer want dan is er een aantal leuke duurzame markten in de buitenlucht. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Appelparade in de Olmenhorst tijdens de Pinksterdagen? EerlijkWinkelen is erbij!

De Appelparade is een drukbezocht duurzaam familiefestival in de uitgestrekte boomgaarden van de Olmenhorst, een groene oase tussen Amsterdam en Den Haag. Je kunt er lekker eten, theater kijken, muziek luisteren, workshops doen en uiteraard allerlei duurzame intitiateven ontdekken en ontmoeten. Zoals bijvoorbeeld EerlijkWinkelen!

Een week later in juni is het alweer tijd voor 'De Markt' tijdens de jaarlijks terugkerende Duurzame Week in Utrecht, het grootste duurzaamheidsevenement van Nederland. EerlijkWinkelen is nog aan het bekijken of het mogelijk is om hier ook aan te staan, maar ook zonder ons zal het zeker de moeite waard zijn!

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 1700 winkels in meer dan 60 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app,en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.