JE WINKELT BIJ: NATUURVOL

Natuurvol

Merk 25 | 8711CM | Workum

0618486143 | info@natuurvol.nl

www.natuurvol.nl

Natuurvol is een winkel en webshop met een duurzame insteek. Dit betekent dat alles in het assortiment een achterliggende goede gedachte heeft. De natuur is de basis voor de producten en zie je overal in terug. Denk hierbij aan materialen zoals hout, bamboe, kurk en natuurlijke ingrediënten bij het eten en drinken.

Veel van de producten zijn handgemaakt, lokaal door mensen uit Friesland of juist in ontwikkelingslanden bij de Fairtrade producten. De duurzame gedachte geeft ook aan dat je producten vindt die gerecycled, vintage of geupcycled zijn. Het doel is om zoveel mogelijk te hergebruiken. Biologische en milieuvriendelijke materialen behoren zeker ook tot het assortiment omdat de natuur bij elk product centraal staat.


BLOG

Nieuws EerlijkWinkelen en SIDD 7

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 2000 winkels in meer dan 65 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.