JE WINKELT BIJ: LANDHUIS DE BARONES

Landhuis de Barones

Kruisweg 40 | 5944EN | Arcen

0777703362 | info@landhuisdebarones.nl

www.landhuisdebarones.nl

Op een prachtige plek net buiten Arcen en pal naast de brouwerij van Hertog Jan ligt Landhuis de Barones. Geniet hier van het rustige terras met weids uitzicht, biologische en fairtrade drankjes en hapjes. Of eet mee wat de pot schaft. Het wekelijks wisselende drie gangen menu kent per gerecht drie keuzes, maar u kunt zich ook helemaal laten verrassen. Vegetarische gerechten krijgen bij Landhuis de Barones net zo veel (vaak meer) aandacht als vlees en vis.


Openingstijden: Donderdag tot en met maandag open voor diner, reserveren is gewenst. Zaterdag en zondagmiddag (in hoogseizoen ook ma, do, vr) ook open voor koffie met huisgemaakte taart of een hapje en een drankje. Brunch en high tea alleen op reservering. Afhuren van de gehele locatie voor uw familie- of bedrijfsfeestje (tot 65 personen) is ook mogelijk.

BLOG

Nieuws EerlijkWinkelen en SIDD 7

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 2000 winkels in meer dan 65 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.