JE WINKELT BIJ: BASCULE

Bascule

Peperstraat 1 | 8601CH | Sneek

0515414018 | basculesneek@talant.nl

www.bascule.talant.nl

Bascule is een cadeauwinkel en atelier ineen, gevestigd in een authentiek pand in het hartje van de gezellige stad Sneek. Het team bestaat uit mensen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Zij worden begeleid door medewerkers van zorgorganisatie Talant.

In het atelier wordt op verschillende manieren creatief gewerkt met diverse stoffen en materialen. Ook worden er volop geschilderde doeken gerealiseerd. De kunstschilders hanteren hun eigen stijl, zodat er altijd een exemplaar is dat een mooi plekje verdiend in woon- of werkomgeving.

De handgemaakte producten worden verkocht in de eigen winkel en andere locaties van onder andere Talant en Wil. Bascule streeft ernaar om steeds meer duurzame en gerecyclede producten te maken.

 

 


BLOG

Nieuws EerlijkWinkelen en SIDD 7

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 2000 winkels in meer dan 65 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.