JE WINKELT BIJ: KWEKERIJ DE BASCULE

Kwekerij de Bascule

Jeltewei t.o. nr. 114 | 8622XS | Hommerts

0619552123 | info@kwekerijdebascule.nl

www.kwekerijdebascule.nl/

Snijbloemen en -groenten pluk je bij Kwekerij de Bascule! Met verse bloemen voelt het altijd als een mooie lentedag. Haal dit seizoen in huis met de bloemen van Kwekerij de Bascule.

Je vindt de bloemenstallen in Hommerts en Oudega (SWF). In het assortiment van Kwekerij de Bascule vind je meer dan 100 soorten snijbloemen en een groot assortiment kruiden. Denk hierbij aan onder andere colaplant, maar ook de meer gangbare kruiden. Daarnaast zijn er pompoenen, vaste planten en seizoensgebonden bloemen en groenten. In de pluktuin kun je zelf kruiden, bloemen en groenten plukken.

Met het assortiment stelt de Bascule ook bruidsbloemen, bloemversieringen en afscheidsbloemen samen. Kom langs voor een mooi veldboeket of meer informatie over diverse gelegenheidsboeketten.


BLOG

Nieuws EerlijkWinkelen en SIDD 7

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 2000 winkels in meer dan 65 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.