JE WINKELT BIJ: SMIR

SMIR

Mooierstraat 19 | 3811EB | Amersfoort

|

www.smir.store

SMIR is een duurzame lifestyle store en hub, opgericht door Jessie en Nicky Kroon, bekend van het zero waste project. Ze willen iedereen laten zien hoe leuk, makkelijk en stijlvol het eigenlijk is om te leven met minder afval. 

Met SMIR gaan ze een stap verder: en laten ze je ervaren hoe een zero waste lifestyle eruit ziet. Je vindt in de winkel producten in bulk, zoals afwasmiddel, tandpastatabletjes en sheaboter. En daarnaast nog een groort assortiment van allerlei andere producten, zoals afwasborstels, babykleding en basics voor volwassenen , bamboe tandenborstels, bijenwasdoeken, boeken, broodzakken, bulkzakjes, condooms, dagcrème, drinkflessen, kleden, lunchboxes, rietjes, safety razors, servies, sieraden, sokken, speelgoed, yogaleggings, zonnebrand en nog veel meer. 


BLOG

Nieuws EerlijkWinkelen en SIDD 7

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 2000 winkels in meer dan 65 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.